Spring til indhold

RÅDGIVERE I BYGGE- & ANLÆGSOPGAVER

A/S Ishøy & Madsen er en alsidig og professionel rådgivende ingeniørvirksomhed, som består af kompetente, rådgivende ingeniører, der formår at levere et højt fagligt niveau. Firmaets hovedopgaver er: Nybygninger, Konstruktion, Bygningsrenovering, Kloakopgaver, Fjernvarme, VVS-installationer, Indeklimaopgaver, Energioptimering, Energimærkning

Om Ishøy & madsen

​Vi er et erfarent firma, der har eksisteret siden 1931, og siden da har vi serviceret mange kunder af forskellig karakter. Som medlemmer af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (F.R.I.) under Dansk Industri forpligter det at levere stærke resultater til vores kunder. Vi er også certificerede energikonsulenter, hvilket gør os i stand til at optimere ejendomme med henblik på besparelse af energi.

Vi lægger vægt på kvalitet som rådgivende ingeniør, og det er vores fornemmeste opgave at kvalitetssikre alle projekter – store som små. Vores arbejde beror på præcision og kvalitet, hvorfor vi vægter disse aspekter meget højt. De er dybt forankret i samtlige arbejdsprocesser, hvor kvaliteten er i top hele vejen – også hvad angår service. Vi indgår altid klare aftaler, således at der ikke opstår misforståelser, som kan have negativ effekt på tidsplanen.

Professionel rådgivning til private virksomheder og det offentlige

Igennem mange år har vi hjulpet private virksomheder og det offentlige med professionel rådgivning og sparring omkring byggeprojekter og renovering. Har du brug for en rådgivende ingeniør til et projekt, er vi klar til at hjælpe og vejlede dig til en god og fornuftig løsning. Vi sikrer den gode kvalitet og udvælger udelukkende kvalitetsmaterialer til alle former for byggeri og renovering. Har du en opgave til os, så tag kontakt og få et uforpligtende tilbud.

Sommerarrangement 2022

I juni var der firma arrangement for firmaets ansatte. Turen gik til Smørrum golfklub hvor dagen stod på godt vejr, træning af skud på driving rangen, 9 hullers golf og til sidst samlet frokost. Det blev til en sjov og hyggelig dag uden for den normale rytme og væk fra skrivebord og computer skærme.