Om A/S Ishøy & Madsen

Rådgivere i bygge- og anlægsopgaver

Vi er syv faste rådgivende ingeniører i firmaet. Sammen med vores projekt koordinator udgør vi et stærkt team, som er klar til at varetage alle former for opgaver.

Kontakt osMedarbejdere

En professionel rådgivende ingeniørvirksomhed  med styr på detaljen siden 1931

A/S Ishøy & Madsen er en alsidig og professionel rådgivende ingeniørvirksomhed, som består af kompetente, rådgivende ingeniører, der formår at levere et højt fagligt niveau. Firmaets hovedopgaver er: Nybygninger, Konstruktion, Bygningsrenovering, Kloakopgaver, Fjernvarme, VVS-installationer, Indeklimaopgaver, Energioptimering, Energimærkning

​Vi er et erfarent firma, der har eksisteret siden 1931, og siden da har vi serviceret mange kunder af forskellig karakter. Som medlemmer af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (F.R.I.) under Dansk Industri forpligter det at levere stærke resultater til vores kunder. Vi er også certificerede energikonsulenter, hvilket gør os i stand til at optimere ejendomme med henblik på besparelse af energi.

Vi lægger vægt på kvalitet som rådgivende ingeniør, og det er vores fornemmeste opgave at kvalitetssikre alle projekter – store som små. Vores arbejde beror på præcision og kvalitet, hvorfor vi vægter disse aspekter meget højt. De er dybt forankret i samtlige arbejdsprocesser, hvor kvaliteten er i top hele vejen – også hvad angår service. Vi indgår altid klare aftaler, således at der ikke opstår misforståelser, som kan have negativ effekt på tidsplanen.

Private virksomheder og det offentlige

Professionel rådgivning til private virksomheder og det offentlige

Igennem mange år har vi hjulpet private virksomheder og det offentlige med professionel rådgivning og sparring omkring byggeprojekter og renovering. Har du brug for en rådgivende ingeniør til et projekt, er vi klar til at hjælpe og vejlede dig til en god og fornuftig løsning. Vi sikrer den gode kvalitet og udvælger udelukkende kvalitetsmaterialer til alle former for byggeri og renovering. Har du en opgave til os, så tag kontakt og få et uforpligtende tilbud.

4 gode grunde til at vælge os

Igennem mange år har vi hjulpet private virksomheder og det offentlige med professionel rådgivning og sparring omkring byggeprojekter og renovering. Har du brug for en rådgivende ingeniør til et projekt, er vi klar til at hjælpe og vejlede dig til en god og fornuftig løsning. Vi sikrer den gode kvalitet og udvælger udelukkende kvalitetsmaterialer til alle former for byggeri og renovering.

Service

Vi bestræber os på at gå engageret og imødekommende ind til alle projekter for at give vores kunder den bedst mulige service.

Ordentlighed

Vi vægter højt at være ordentlige og hjælpsomme i alle aspekter af vores arbejde, for at skabe kvalitet og gennemsigtighed i vores løsninger.

Faglighed

Vores ingeniører og projektkoordinator har et højt fagligt niveau inden for deres specifikke områder.

Bredde

Vores viden spænder tilsammen over mange grene, og vi kan derfor give en god løsning til dit projekt.

Medarbejdere

Mød holdet

 

Niels Okstoft

Niels Okstoft

Direktør, civilingeniør

22 10 41 00

no@i-m.dk

Engin Mor

Engin Mor

Ingeniør, VVS og Energi

22 10 41 02

em@i-m.dk

Henrik Grønvald-Andersen

Henrik Grønvald-Andersen

Ingeniør, Konstruktion

22 10 41 03

hga@i-m.dk

Helle Probst Gulfeldt

Helle Probst Gulfeldt

Projektkoordinator

22 10 41 04

hpg@i-m.dk

Ana Magdalena Chirita

Ana Magdalena Chirita

Ingeniør, VVS og Energi

42 20 61 63

amc@i-m.dk

Signe Roesdahl Bech

Signe Roesdahl Bech

Ingeniør, VVS

24 98 17 99

srl@i-m.dk

Jacob Rasul

Jacob Rasul

Ingeniør, Konstruktion

50 44 76 08

jr@i-m.dk

Ellen Westall Lundqvist

Ellen Westall Lundqvist

Studiemedhjælper

31 38 99 29

ewl@i-m.dk