Bygningsrenovering

Vælg os, når du skal have renoveret din bygning

Vi har mange års erfaring indenfor bygningsrenovering, vores ingeniører sikrer kvalitet i enhver process der forekommer.

Kontakt os

Professionel bygningsrenovering med styr på detaljen

Vores ingeniører har en bred vifte af kompetancer inden for bygningsrenovering og kan med mange års erfaring sikre kvalitet i enhver process af projektet.

Med vores team af ingeniører har vi kompetancer ingen for konstruktion, VVS, energi, planlægning og styrring. Derfor kan vi bidrage til de fleste aspekter at et renoveringsprojekt og følger det fra start til slut. Med vores mange år i branchen og erfaring har vi stort kendskab til og fokus på materialer, kvalitet og bæredygtighed. Vores ingeniører er vandt til at støde på udfordringer og finde den bedst mulige løsning.

Vi udfører både små og store bygningsrenoveringer til private, erhverv og det offentlige. Så har du et renoveringsprojekt er vi mere end klar til at udføre den bedst mulige rådgivning og projektering som sikre et projeket i høj kvalitet.

Kontakt os vedr. opgaver inden for bygningsrenovering

Kontakt os på telefon 38 33 40 20 eller skriv til im@i-m.dk for at høre nærmere.

Service

Vi bestræber os på at gå engageret og imødekommende ind til alle projekter for at give vores kunder den bedst mulige service.

Ordentlighed

Vi vægter højt at være ordentlige og hjælpsomme i alle aspekter af vores arbejde, for at skabe kvalitet og gennemsigtighed i vores løsninger.

Faglighed

Vores ingeniører og projektkoordinator har et højt fagligt niveau inden for deres specifikke områder.

Bredde

Vores viden spænder tilsammen over mange grene, og vi kan derfor give en god løsning til dit projekt.