Arbejdsområder

Vi arbejder både for private, erhverv og det offentlige

Bygningsrenovering

Vi har mange års erfaring indenfor bygningsrenovering. Vores ingeniører har viden om materialer, byggeteknik og bæredygtighed og sikrer kvalitet i enhver proces under vejs. De er derudover uddannet i planlægning og styring af større bygge- og anlægsprojekter, hvor de er med fra start til slut. De er vant til at støde på udfordringer, der skal løses. Vi udfører både små og store bygningsrenoveringer til private og erhverv.

Energimærkning

Vores certificerede energikonsulenter kan rådgive dig ved både små og store byggeprojekter. Vi udarbejder en energirapport på baggrund af oplysninger, besigtigelse på stedet og indsigt. Rapporten indeholder bygningens energiforhold, energiforbrug samt forslag til forbedringer. Skal du have solgt din ejendom, eller ønsker du at opnå energibesparelser, så kan vi rådgive dig, om det f.eks. kan betale sig at skifte vinduer for at få bedre energimærkning. Bemærk at det er et lovkrav, at vi kommer ud til dig i forbindelse med en energimærkning.

Lad os rådgive dig og hjælpe dig godt i gang med energioptimering og energimærkning.

Fjernvarme

Som en del af omlægningen til vedvarende energi kræver det udvidelse af fjernvarmenettet. Med erfaring inden for området hjælper vi med at udbygge fjernvarmenettet, så det på sigt bliver nemmere at benytte vedvarende energikilder. Vi bestræber os på at dimensionere og udbygge fjernvarmenettet så optimalt og fremtidssikret som muligt med fokus på god ydelse og fleksible tilkoblings muligheder. Vi kan hjælpe med projekter både inden for udbygning af fjernvarmenettet samt installering af fjernvarme­forsyning i den enkelte ejendom.

Indeklima

Vores certificerede energikonsulenter kan rådgive dig ved både små og store byggeprojekter. Lad os hjælpe dig godt i gang med energioptimeringen.

Kloak

Vi har mange års erfaring indenfor projektering af afløbsplaner, hvilket sikrer kvalitet i enhver proces under vejs. De er vant til at støde på udfordringer, der skal løses. Vi udfører små og store afløbsprojekteringer til både private og erhverv.

Konstruktioner

Vi har mange års erfaring indenfor projektering af konstruktioner. Vores ingeniører har viden om materialer, byggeteknik m.v. og sikrer kvalitet i enhver proces under vejs. De er derudover uddannet i planlægning og styring af byggeprojekter, hvor de er med fra start til slut. De er vant til at støde på udfordringer, der skal løses. Vi udfører både små og store konstruktionsprojekter til private og erhverv.

Ny- og tilbygning

Vi har mange års erfaring indenfor projektering af nye bygninger samt tilbygninger. Vores ingeniører har viden om materialer, byggeteknik og bæredygtighed og sikrer kvalitet i enhver proces under vejs. De er derudover uddannet i planlægning og styring af store og små byggeprojekter, hvor de er med fra start til slut. De er vant til at støde på udfordringer, der skal løses. Vi udfører projektering og tilsyn med både små og store ny- og tilbygninger til private og erhverv.

VVS-installationer

Vi har mange års erfaring indenfor projektering af nye vvs-installationer samt renovering af eksisterende i både nybygninger og eksisterende bygninger. Vores ingeniører har stor viden inden for området og sikrer kvalitet i enhver proces under vejs. De er vant til at støde på udfordringer, der skal løses. Vi udfører projektering og tilsyn med både små og store installationsprojekter til private og erhverv.