VVS-installatør med mange års erfaring

Har du brug for en dygtig og kompetent VVS-installatør i Værløse, København eller Nordsjælland, er vi hos A/S Ishøy & Madsen et rutineret firma, der kan varetage alle former for VVS-installationer for dig. Siden 1932 har vi, som VVS-installatør, serviceret et væld af kunder med forskelligartede opgaver inden for VVS. Vand, varme, sanitet og gas er helt centrale aspekter i vores forretning, hvilke vi mestrer til perfektion. Vi udfører blandt andet:

  • Udskiftning af faldstammer
  • Renovering af varmeanlæg
  • Installation af varmepumper
  • Renovering af badeværelser
  • Alle arbejdsopgaver for en VVS-installatør

Har du en opgave, der kræver en professionel VVS-installatør, er vi klar til at hjælpe dig med VVS-arbejde af høj kvalitet – med nogle af de absolut bedste materialer i branchen.

Fra simpelt til avanceret

Hos A/S Ishøy & Madsen har vi bred erfaring med at udføre såvel simple som yderst avancerede opgaver. Søger du en fagligt stolt VVS-installatør, der har stor faglig integritet og sætter en ære i at udføre sit arbejde perfekt hver gang, leverer vi altid resultater, der lever op til vores kunders store tilfredshed. Når du er kunde hos os, kan vi forsikre dig om, at tingene bliver udført til tiden.

Rådgivning af en professionel VVS-installatør

Mangler du en professionel VVS-installatør til at rådgive dig om, hvilke materialer eller leverandører der skal bruges i forbindelse med renovering eller nybyg, er vi altid behjælpelige med at finde den rigtige løsning til dig. Vi er i øvrigt certificerede energikonsulenter og kan altid rådgive om, hvorledes du kan optimere på dit forbrug. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle dine VVS-installationer, således at vi sikrer os, at alt er, som det skal være. Skal du bruge et tilbud på en samlet pris, så lad vores VVS-installatør høre, hvad du har i tankerne.

Kontakt os for en aftale og få efterfølgende et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 38 33 40 20 eller skriv til im@i-m.dk.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

A/S Ishøy & Madsen

CVR: 28139128

Kontakt os

Telefon: 38 33 40 20

E-mail: im@i-m.dk