Spring til indhold

Referencer

Hos A/S Ishøy og Madsen har vi med vores mange års erfaring, i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, løst en bred vifte af projekter. Med vores brede kompetencer og erfaring er vi klar til at hjælpe med projekter i alle størrelser og bestræber os på at levere tilfredsstillende rådgivning af høj kvalitet.

Blast Studio - Priorparken

BLAST STUDIO har til mål at omlægge en gammel lagerbygning i Brøndby til et E-sport Broadcast studio med tilhørende produktionsfaciliteter. Herfra skal der sendes E-sports turneringer ud til hele verdenen. I den forbindelse hjælper vi med projektering af alle VVS-installationer samt ventilation.

Vallensbæk Fjernvarme, SYD

I Vallensbæk er det planen at udrulle Fjernvarme til størstedelen af husstandene i Vallensbæk landsby og Vallensbæk strand. I den forbindelse hjælper vi Vallensbæk Fjernvarme SYD med udrulningen at det nye fjernvarmenet. Herunder består vores arbejde i dimensionering af fjernvarmenet, projektering, myndighedshåndtering og tilsyn med projektet. 

Energimærkning af Charlottehaven

Vores certificerede energikonsulenter udarbejder energimærker af eksisterende og nye bygninger. Charlottehaven er et af disse byggerier. Byggeriet består af lejligheder, en børnehave samt et hotel. Det er både boliger og erhverv der energimærkes. Vi klarer alle energimærker inden for enfamiliehuse, rækkehuse, dobbelthuse, etageboligbebyggelse og erhvervsejendomme.

Udskiftning af brugsvandsrør, Vestermarken i Roskilde

AB Vestermarken er en andelsboligforening med 258 lejligheder fordelt på tre blokke. Her hjalp vores VVS ingeniører med rådgivning i forbindelse med udskiftning af alle brugsvandsrør, vandstik og jordledninger. I projektet assisterede vi projektering,  fagtilsyn og byggestyring.

Brogaarden Senior Resort, Middelfart

Brogaardens Senior Resort er nybyggeri af 54 seniorboliger, fordelt på 3 cirkelslag. Boligernes udformning er indpasset i naturen, så et aktivt udeliv bliver en naturlig del af hverdagen. I projektet hjalp vores VVS ingeniører med teknisk rådgivning i forbindelse med:
-Regnvandskloak fra tagvand og overfladevand, som blev håndteret i faskiner, regnvandsbede og regnvandsbassiner
-Spildevandskloak og dræn
-VVS-installationer og ventilation.

Kontakt os på telefon: 38 33 40 20