Energimærkning og energioptimering

Hos A/S Ishøy & Madsen tilbyder vi effektiv og grundig energimærkning og energioptimering til private og offentlige virksomheder i Værløse, København og Nordsjælland. Vi er specialister i at hjælpe vores kunder med at få lavet energioptimering i store såvel som små ejendomme og domiciler, og vi er certificeret i at udføre energimærkning af huse for én og flere familiehuse samt bygninger til handel og service og offentlige bygninger. Har du en opgave til os inden for energimærkning, kan vi hjælpe dig godt og sikkert i mål samt varetage processen fra start til slut. Hos os får du kompetent rådgivning i øjenhøjde, da vi lægger vægt på nærværende kundeforhold. Det er, efter vores mening, den bedste vej til de mest succesfulde resultater, da vi får bedre indsigt i din virksomhed og dine behov.

Vi er certificerede specialister

Hos A/S Ishøy & Madsen har vi mange års erfaring med energimærkning og energioptimering af alle typer huse og bygninger. For at kunne erhverve sig en certificering til energimærkningsordningen (EMO), har vi selv indført et system, der sikrer kvaliteten og følger gældende regler i den internationale ISO 9001 standard for energimærkning. Med en grundig energimærkning af en ejendom, som vi er i stand til at give dig, kan vi påpege, hvor der er mulighed for lave energioptimering af forbruget. Det skaber et bedre overblik over de mulige rentable forbedringer, der kan gøres. Med henblik på at forbedre vilkårene for klimaet og reducere udledningen af CO2 er en energimærkning et stærkt værktøj.

Kontakt os angående energioptimering og energimærkning

Vi tilbyder at lave en konkret handlingsplan for, hvorledes vi kan lave energioptimering i dine bygninger og/eller huse. En prissat klimahandlingsplan for dine bygninger er effektiv til at sikre sig, at der er en klarlagt strategi, der bliver eksekveret på. Har du brug for en rådgivende ingeniør til at hjælpe dig godt på vej, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig og kommer med et lige så uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os på telefon 38 33 40 20 eller skriv til im@i-m.dk for at høre nærmere om energioptimering og energimærkning.

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

A/S Ishøy & Madsen

CVR: 28139128

Kontakt os

Telefon: 38 33 40 20

E-mail: im@i-m.dk